F1Cast.nl
Welkom op de nieuwe F1Cast.nl PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 15 September 2010 22:53

Na 5 jaar was de website hard aan vernieuwing toe. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om de hele site opnieuw te vullen met 5 jaar geschiedenis, maar we wilde je vooral niet onthouden dat we natuurlijk gewoon doorgaan met de uitzendingen. Vandaar dat de laatste uitzending die deze week gemaakt is direct online is gezet.

De website is volledig gelijk opgezet als het net geintroduceerde F1Cast.net, de engelse versie van de F1Cast. Er komt dan ook een directe link naar die site, zodat je makkelijk heen en weer kunt switchen. Ze worden wel in hun eigen taal gevoed, met hun eigen unieke inhoud! Ook de uitzendingen zullen inhoudelijk van elkaar afwijken, er zitten nu eenmaal andere mensen aan de F1Cast Studio tafel :)

Op de Nederlandse F1Cast kun je zoals gebruikelijk luisteren naar Maurice en Bert, die samen met een tafelgast de laatste Formule 1 race en het laatste F1 nieuws met elkaar bespreken.

Zoals we al zeiden, wordt er hard gewerkt de website weer helemaal aan te kleden, dus het kan zijn dat de volgende keer dat je hier komt het er allemaal net ff anders uit ziet.

Tot die tijd, veel plezier met F1Cast #74, over de GP van Monza, met als speciale tafelgast: Maurice Willems!

Download de show hier!

 
« StartPrev123NextEnd »

Page 3 of 3

Sponsor Maurice!

RSS Feed

 

Nieuwsbrief

Abonneer via email

Luister live!

Kies je favoriete speler
Winamp windows Media Player Real Player QuickTime
en luister live via MORE-News!Powered by Joomla!. Designed by: joomla themes web browsers Valid XHTML and CSS.