F1Cast.nl
F1Cast wint National Podcast Award 2010 PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Monday, 13 December 2010 13:49

Vandaag is ons het fantastische nieuws ter ore gekomen dat de enige Nederlandstalige podcast over de F1, de F1Cast.nl de 2010 award heeft gewonnen bij de National European Podcast Awards 2010, in de category 'Personality'!!

We zijn er ENORM trots op, dat het werk van Bert en Maurice in de afgelopen 5 jaar niet onopgemerkt zijn gebleven, en willen iedereen die op ons gestemd heeft hartelijk bedanken voor de steun. We zijn er trots op dat we dit hebben bereikt, en dat we zo worden gewaardeerd door onze luisteraars, en bevesitigd krijgen door een vakjury. We zullen ons werk onvermoeid voortzetten, en hopen nog lang voor jullie, onze luisteraars mooie uitzendingen te maken over de mooiste sport die er is: Formule 1!

Voor de complete uitslag, kun je de uitzending van de Podcast Awards hier zien: http://blog.european-podcast-award.eu/the-national-winners-of-the-european-podcast-award-2010-146

Laat de Champagne maar komen!!

Last Updated on Monday, 13 December 2010 21:06
 
Live the dream PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 16 November 2010 22:57

Een nieuwe podcast. Een nieuw verhaal. Naast de F1Cast, is hier de komende weken het avontuur te horen wat F1Cast presentator Maurice overkomt tijdens de race cursus op Circuitpark Zandvoort. In het engels, want het wordt internationaal uitgezonden. Maar dat mag de pret niet drukken.

Op een bijna po√ętische manier vertelt Maurice over de sensatie van het echte autoracen. Geniet ervan, en leeft mee, de jongensdroom wordt waar gemaakt.

Download de aflevering hier.

 
F1Cast #75 PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Monday, 27 September 2010 20:52

Vandaag in de F1Cast:

De nabeschouwing van de race in Singapore. Waar haalt Alonso het opeens vandaan? Wat gebeurde er nou met Webber en Hamilton? Is Kovaleinen opeens brandweer?

Dat en meer, in deze aflevering van de F1Cast.

Download de show hier, of abonneer je gratis op de rss feed, bijvoorbeeld via iTunes.

 
F1Cast #76 PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Monday, 25 October 2010 22:21

In deze wat kortere uitzending alles over de Aziatische Grand Prix' Japan en Zuid Korea. Het kampioenschap is uitermate spannend door de opkomst van Alonso de laatste 6 races, dus de vraag blijft: Kan Webber of een van de andere coureurs het nog voorkomen dat Alonso alsnog kampioen gaat worden?

Je hoort het hier in de F1Cast!

Download het mp3 bestand hier, of abonneer je gratis op onze feed.

 
F1Cast op DanceRadio1 PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 15 September 2010 22:59

Vanaf 12 september 2010 is de Nederlandse F1Cast ook te beluisteren op Dance Radio 1! Elke woensdag ochtend om 1 uur (in de nacht dus) en zaterdag ochtend om 11 uur is de uitzending te horen op het radio station wat draait om Dance muziek.

Dance Radio 1 kun je beluisteren via de website www.danceradio1.nl of via je mobiele internet verbinding. Voor meer informatie daarover kun je terecht op de website van Dance Radio 1.

 
« StartPrev123NextEnd »

Page 2 of 3

Sponsor Maurice!

RSS Feed

 

Nieuwsbrief

Abonneer via email

Luister live!

Kies je favoriete speler
Winamp windows Media Player Real Player QuickTime
en luister live via MORE-News!Powered by Joomla!. Designed by: joomla themes web browsers Valid XHTML and CSS.